ALGEMENE VOORWAARDEN – vanaf 1 januari 2022

Bij het aangaan van een afspraak die persoonlijk gemaakt is in de kliniek, telefonisch of online gaat u akkoord met onderstaande Algemene Voorwaarden. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle diensten en producten van Estetica Clinic.

Artikel 1 – ALGEMEEN

1.1  Deze voorwaarden gelden voor iedere behandeling en transactie tussen Estetica Clinic en een cliënt waarop de kliniek deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

1.2  De minimale behandel leeftijd bij Estetica Clinic is 18 jaar.

Artikel 3 – 48-UURS POLICY

3.1  Estetica Clinic hanteert een 24-uurs policy. Afspraken die 24 uur of korter voor de betreffende afspraak worden afgezegd door cliënt of indien de cliënt niet verschijnt, worden door Estetica Clinic volledig in behandeltarief, dus 100% van het behandeltarief in rekening gebracht (ongeacht jou redenen of ziektes). Wij houden namelijk rekening met uw komst en plannen daarvoor personeel in, ook houden wij een behandelkamer voor je vrij.  We hebben te maken met vaste lasten en kosten die voor jou zijn gemaakt in verband met inplannen van de behandeling. Facturen worden normaal behandeld zoals benoemd bij artikel 14. We hopen op je begrip. Hiervoor kun je geen klacht indienen, dient je wel een klacht in dan zal deze worden afgewezen.

3.2  Je afspraak verzetten is alleen mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor de betreffende afspraak.

3.3  Annuleren of verzetten kan alleen schriftelijk via e-mail: Info@esteticaclinic.nl dit kan 24/7 (telefonisch is dit niet mogelijk).

Artikel 4 – CONSULT

4.1  Wij maken kennis met jou door middel van een consult gesprek, een volledig advies op maat. Wij vragen voor een consult een aanbetaling van €20,-. Deze aanbetaling wordt verrekend bij jou eerste afspraak. Je kunt gelijk na je consult gesprek een afspraak inplannen bij onze receptiebalie.

4.2  Boek je na je consult gesprek niet gelijk een afspraak in onze receptiebalie,  dan vindt geen restitutie plaats van je aanbetaling. Je aanbetaling worden dan omgezet naar consultkosten.

4.3 Consult afspraken kan tot 24-uur voorafgaand verplaatst worden. Bij het niet tijdig doorgeven van je verhindering of data verplaatsing is Estetica Clinic niet gehouden aan restitutie van de consultbetaling. Voor nieuwe afspraak kan je opnieuw een nieuwe boeking moeten plaatsen online.

Artikel 5 – JOU BEHANDELTIJD AFSPRAAK

5.1  Je dient 5 minuten voor jou afspraak aanwezig te zijn.

5.2  Jou specialist staat geheel gereed precies de aangegeven tijd van jou behandeling.

5.3  Wanneer je veel vroeger komt maakt je nog een ommetje of blijf in jou auto wachten.

5.4  Bij een afspraak wordt gereserveerde tijd speciaal voor cliënt vrij gehouden. Mocht cliënt te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

5.5. Ben je vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de kliniek aan gekomen, dan kan Estetica Clinic de gehele afspraak annuleren en toch het gehele honorarium van de berekenen.

Artikel 6 – VERANTWOORDELIJKHEID CLIËNT

6.1   Het is de verantwoordelijkheid van de cliënt om een afspraak goed te noteren, deze op te volgen of minimaal 24-uur van tevoren te verplaatsen.

6.2  Je ontvangt bij uw online boeking en/of kliniek boeking een afspraak bevestiging per e-mail.

6.3  Om te voorkomen dat een afspraak wordt vergeten, sturen wij van iedere afspraak via e-mail een herinnering. Deze e-mail is een service voor onze cliënten en ontslaat een cliënt niet van de eigen verantwoordelijkheid.

Artikel 7 – NIET AFNEMEN BEHANDELING

7.1  Bij het niet afnemen van jou geboekte behandeling moeten de gehele behandelingskosten c.q. honorarium door u moeten worden voldaan. Dit is ongeacht uw redenen of onze kliniek haar redenen. Je had dan niet zonder overige info of consult aanvraag,  uw twijfeling, of weet je niet zeker of de behandeling iets voor jou is moeten inboeken, daarom raden wij bij twijfel altijd aan om eerst consult in te boeken. Facturen worden normaal behandeld. Wij hebben te maken met vaste lasten en hopen op uw begrip. Hiervoor kun je geen klacht indienen, dient je wel een klacht in dan zal deze worden afgewezen.

7.2  Bij het niet afnemen van je geboekte behandeling wordt het volledige verschuldigde bedrag, dus 100% van het behandeltarief in rekening gebracht (ongeacht je reden of ziektes)

7.3  Niet behandeling afnemen facturen worden normaal behandeld.

Artikel 8 – TARIEVEN

8.1   ESTETICA CLINIC vermeldt alle prijzen van behandelingen zichtbaar op de website.

8.2  Prijzen van producten zijn zichtbaar op de website www.esteticaclinic.nl.

8.3  De gemelde prijzen zijn inclusief BTW. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling en eventuele producten te betalen via pin of via contante.

8.4  Heb je aanbetaling gedaan, dan worden deze verrekend bij je behandeling.

8.5  Behandeling laten uitvoeren via latere factuurbetaling is niet mogelijk.

Artikel 9 – AANTAL PERSONEN

9.1  Het is niet mogelijk om met meerderen tegelijk voor jou behandeling naar de kliniek te komen. Het is ook niet mogelijk om kinderen, vrienden, familie, chauffeur of huisdieren mee te nemen naar de kliniek.

9.2  Neem je toch iemand mee en hou jij je niet aan ons verzoek dan zal hij/zij buiten of in de auto moeten blijven wachten, er kan geen plaats genomen worden in onze cliënten wachtkamer.

9.3  Toeschouwers bij een behandeling zijn niet welkom.

Artikel 10 – AFSPRAAK MAKEN

10.1   Je kunt telefonisch of online jou afspraak in boeken. Dit is mogelijk binnen een tijdsbestek van 1 maand.

10.2  Meerdere afspraken vastleggen voor de zelfde behandeling op diverse datums is niet mogelijk. Je kunt wel op één behandeldatum diverse behandelingen inboeken.

10.3  Reserveringen dienen uitsluitend door jou zelf worden ingeboekt, afspraak maken voor iemand anders is niet mogelijk. Wij raden je dan aan om een kadobon te geven, zodat de persoon zelf kan kiezen.

Artikel 11 – KADOBON


11.1   Kadobonnen van ESTETICA CLINIC zijn maximaal 1 jaar geldig, na datum van afgifte.

11.2  Kadobonnen zijn niet in te leveren na 1 jaar.  Na einddatum is je cadeaubon vervallen, is dus geen geld meer waard.

11.3  Kadobonnen zijn niet in te wisselen voor contanten.

11.4  Kadobonnen moet in zijn geheel worden opgemaakt, wij geven geen wisselgeld retour.

Artikel 12 – KUURPAKKET

Kuurpakket betaling dient bij de eerste behandeling compleet te worden voldaan.

12.2  Kuurpakketten hebben de aantal behandeling zoals benoemd worden op de pagina van de behandeling. Ook staat daar vermeld om de hoeveel tijd de behandeling moet laten uitvoeren.

12.3  Na afloop van de kuurperiode is dus je kuurpakket vervallen, overgebleven behandelingen worden niet meer uitgevoerd.

12.4  Kuurpakketten kunnen niet tussendoor worden omgezet worden naar andere behandelingen en/of andere kuurpakketten.

12.5  Heeft u uw kuurpakket niet afgemaakt echter u wilt stoppen dan is geld terug vragen niet mogelijk.

Artikel 13 – FOTO’S EN FILMEN

13.1 Mobiel meenemen naar uw behandelkamer of elders in Estetica Clinic is niet mogelijk. Mobiele telefoon of andere foto en filmtoestellen zijn verboden bij Estetica Clinic.  U dient alle camera’s en telefoon achterlaten. Ook het maken van geluidsopnamen en het opnemen van gesprekken met mobiele telefoons is niet toegestaan. Tijdens de behandeling en overige ruimtes is niet toegestaan om foto of video opnames te maken van uzelf of personeel. Wij werken uitsluitend volgens de regels van de “privacywetgeving”.

13.2 Bij Estetica Clinic zijn mobiele telefoons en camera`s niet toegestaan. Estetica Clinic is een foto, beeldopname en telefoonvrije zone. Smokkelt u toch stiekem uw mobiele toestel of camera mee naar binnen, dan zal u per direct het pand moeten verlaten. Illegale opnames zijn strafbaar met een boete of aansprakelijk aanstelling.