Bij een bindweefselmassage wordt de doorbloeding en de aanmaak van collageen gestimuleerd. Hierdoor kan de huid beter en snelle essentiële voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren. Dit zorgt voor een frisse en gezonde huid. Ook de fijne lijntjes en rimpels zullen minder zichtbaar worden. Kortom: je huid wordt steeds gezonder en steviger, met een gezond kleurtje!

Bindweefsel is een essentieel onderdeel van ons lichaam. Het zorgt er namelijk voor dat zuurstof, voedings- en afvalstoffen naar onze organen, zenuwen, gewrichten en spieren vervoerd kunnen worden. Ook in het gezicht is bindweefsel aanwezig, dat vol met collageen en elastine zit. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor het jong en elastisch houden van onze huid. Naarmate we ouder worden, wordt er minder collageen en elastine aangemaakt, met als gevolg een verouderde huid.

Geen huid is natuurlijk hetzelfde en vraagt daarom om andere behandelingen. Afhankelijk van de conditie van uw huid en je persoonlijke wensen stellen wij graag een unieke bindweefselmassage voor je samen. Ook het behandeltraject wordt hierbij besproken: wanneer en hoe vaak wil je een bindweefselmassage? Jouw wensen staan voorop.

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen.