Je kan bij Estetica Clinic ook terecht voor een Carbon Laser Peeling. Dit is een van de meest effectieve methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepe reiniging ingezet. Met een Carbon laser kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uiterst geschikt voor het herstellen van een vette huid.

Behandeling

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid en stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd. De Peeling wordt uitgevoerd met de Q-switch YAG-laser. De warmte die kan zorgen voor collageen wordt bereikt met deze laser.

De huidtherapeut zal beginnen met het reinigen van het gezicht, waarna de Carbon Peeling aangebracht wordt op de huid. Door de laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huidtherapeut de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een herstellende en hydraterende masker. De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Carbon Laser inclusief diep reinigen met Aquafacial microdermabrasie mee-eters verwijderen, fruitzuurpeeling, afsluiten met Vitamine C en Hyaluronzuur serum insluizen met ultrasound prijs €80

Tarieven

  • Carbon Laser + Dieptereiniging
  • 60,-
  • Carbon Laser Aquafacial + Microdermabrasie + Fruitzuurpeeling
  • 80,-