Cosmetische acupunctuur is een vorm van acupunctuur die cosmetisch wordt toegepast. In tegenstelling tot veel andere cosmetische behandelingen worden er bij deze vorm van acupunctuur geen neurotoxische stoffen het lichaam ingespoten. In plaats daarvan worden door middel van de oude acupunctuurtechniek rimpels behandeld op een volledig natuurlijke wijze.

Door op de juiste plaatsen in de huid acupunctuurnaaldjes te zetten, wordt de doorbloeding gestimuleerd en de balans tussen de aangezichtsspieren hersteld. Na een week of zes komt het collageen – het eiwit dat verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit van de huid – terug en wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Hoe vaak cosmetische acupunctuur nodig is, hangt af van de conditie van de huid en de individuele wensen.

Cosmetische acupunctuur is niet alleen een effectieve rimpelbestrijder. Het kan namelijk ook ingezet worden bij een heel scala aan andere aandoeningen, zoals hangende oogleden, (acne) littekens, wallen en donkere kringen onder de ogen, een verslapte kaakcontour en meer.

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen

Tarieven

  • COSMETISCHE ACAPUNCTUUR Therapie
  • 40,-
  • COSMETISCHE ACAPUNCTUUR Aquafacial + Fruitzuurpeeling
  • 70,-