Dermabrasie is een techniek die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld acné littekens, pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar worden. Door middel van een speciaal apparaat worden de dode huidcellen op de bovenste huidlaag weg geschaafd. Hierdoor worden nieuwe huidcellen zichtbaar, die ervoor zorgen dat je huid al na de eerste behandeling frisser oogt. Het kan zijn, afhankelijk van de onregelmatigheden van de huid, dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Diamand

Dermabrasie door middel van de Diamand Peel is een recente revolutionaire uitvinding. Bij deze techniek worden de kristallen en metalen die op de huid worden geprojecteerd direct weer afgezogen, in tegenstelling tot de meeste dermabrasie apparatuur. Hierdoor ben je  ervan verzekerd dat er geen kristallen in de huid blijven zitten en dat de behandeling volkomen pijnloos zal zijn.

Hydro

Hydrodermabrasie is een combinatie van de diamand dermabrasie en traditionele microdermabrasie. De dode huidcellen worden verwijderd door middel van de Diamand Peel, en tegelijkertijd worden de voedende cocktails van enzymen, vitaminen en mineralen in de huid aangebracht. Hierdoor wordt niet alleen de nieuwe, verzorgde huid zichtbaar, maar ook extra gevoed. Het resultaat: een nieuwe impuls voor de huidcellen en een verzorgde, jonge uitstraling van de huid.

Reviderm

Reviderm staat bekend om haar apparaten voor microdermabrasie, waaronder micro-needling en peeling. Met deze apparaten, die naast effectief is ook zeer zacht en pijnloos, worden je poriën versoepeld, waardoor je huid er binnen de kortste keren stralend uitziet. Door de verschillende producten zit er altijd wel een apparaat bij dat past bij jouw huidtype.

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen.

Tarieven

  • MICRODERMABRASIS Behandeling
  • 80,-