Micro needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. Het is een zeer comfortabele behandeling waar weinig hersteltijd aan verbonden is.

Minuscule naaldjes maken kleine kanaaltjes in de huid bij een Micro needling behandeling. Deze kanaaltjes zijn zo klein dat ze voor het blote oog niet zichtbaar zijn. Deze zeer lichte verwondingen zorgen ervoor dat de huid op een natuurlijke manier gaat herstellen.  Door de prikkeling die ontstaat door de naaldjes wordt het herstelproces van de huid getriggerd dat in de onderhuid begint. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en bindweefsel.

Na de behandeling zal je merken dat de huid verstevigd is en grove poriën sterk verminderd zijn. De huidcellen zullen vernieuwen en gezuiverd zijn. De oude huidcellen schilferen af in de weken na de behandeling en de nieuwe huidcellen worden eerder aangemaakt. Ook is je huid veel egaler en stralender waardoor u een gezonde en mooie uitstraling krijgt!

Dermapen inclusief diep reinigen met  aquafacial microdermabrasie mee-eters verwijderen, fruitzuurpeel, afsluiten met vitamine c en Hyaluronzuur serum insluizen met ultrasound prijs €80

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen.

Tarieven

  • Dermapen Behandeling
  • 60,-
  • Dermapen Aquafacial + Microdermabrasie + Fruitzuurpeeling
  • 80,-