DIODE LASER

Ontharen met de Diode Laser

De behandelmethode met de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat de Diode laser de beste behandelresultaten gaf voor definitieve ontharing. Het betreft hier de allernieuwste techniek die geschikt is voor alle huidtypen. De lasers die gebruikt worden voor definitief ontharen hebben een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels. In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de Diode laserenergie.

✔ Meest effectieve methode voor ontharen
✔ Goedgekeurd door de US FDA, de hoogste Amerikaanse testautoriteit van medische apparatuur
✔ Geschikt voor alle huidtypen (ook huidtypen V en VI)

Aantal laserbehandelingen

Haren groeien in een cyclus. Er zijn 3 cyclussen bekend, namelijk de groeifase, de overgangsfase en de uitvalsfase. Slechts een deel van de haren bevindt zich in de groeifase.

De serie haren in de groeifase, waarbij het pigment diep in het haarzakje bevindt, reageert optimaal op een laserbehandeling. Bij de volgende behandeling is er een nieuwe serie haren in deze fase. Bij haren op het gelaat duurt dit ongeveer 6 weken en de haren op het lichaam 8 weken. Daarom zien wij u graag na 6-8 weken terug voor een behandeling. Na elke behandeling komen er minder haren terug en worden de haren dunner en zwakker.

Na gemiddeld 6 behandelingen zijn alle haren in het behandelde gebied in de eerste groeifase geweest en voorgoed verdwenen. Wel is het mogelijk dat nieuwe haarzakjes in de toekomst geactiveerd worden, door bijvoorbeeld de overgang en andere hormoonschommelingen. Daarnaast kan het zijn dat bepaalde haren niet reageren op de laser. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Tarieven gelaat

Bovenlip / Kin  €40,-

Hals / Nek €40,-

Wenkbrauwen tussenstuk €35,-

Kaaklijn €40,-

Kaaklijn (incl. bakkebaarden) €80,-

Wangen €45,-

Wangen (incl. jukbeen) €50,-

Gehele gezicht €120,-

Tarieven bovenlichaam

Handen/Vingers €45

Schouders €85,-

Oksels €60,-

Bovenarmen €65,-

Onderarmen €65,-

Armen volledig €100,-

Rug (tot taille) €100,-

Onderrug €65,-

Tepelhof €35,-

Borsten vrouw €55,-

Borstkast man €150,-

Buik vrouw €75,-

Buik man €100,-

Handen (incl. vingers) €55,-

Tarieven onderlichaam

Bovenbenen €100,-

Onderbenen (incl. knie) €75,-

Benen volledig €250,-

Voeten (incl. tenen) €40,-

Bikinilijn €60,-

Bikinilijn volledig (incl. schaamstreek) €100,-

Billen €85,-

Bilnaad €60,-