De Exilis Elite is een revolutionair apparaat dat de collageenmatrix van je huid herstelt met behulp van radiofrequentie, waardoor je huid voller en strakker wordt. En dit zonder chirurgie of herstel periode.
De Exilis is een veilige en uiterst effectieve behandeling voor huidverjonging.

 

Naast het verminderen van vet, stimuleert de Exilis de natuurlijke productie van collageen, versterkt het bestaande collageen en wordt de slappe huid strakker.

De Exilis is een topbehandeling op gebied van huidverjonging.

De Elite is meervoudig wereldwijd award winnaar voor ‘Best Skin Thightning Device’.

Hoe verloopt de behandeling?

Een computergestuurde applicator wordt heen en weer bewogen over de te behandelen zone.  Een constante monitoring zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding van 42 °C naar de diepere huidlagen. Je voelt hierbij een verdraagbare warmte.

De bijzondere combinatie van radio frequentie en ultrasoon zorgen ervoor dat onze cellen in de huid heel reactief worden. Dit reactie proces werkt nog minstens tot 3 maanden na de behandeling door.

 

Bij dit proces gebeuren er 4 belangrijke zaken:

 1. Oude collageen van slechte kwaliteit wordt uiteen gehaald en weer helemaal opnieuw opgebouwd. De oude collageen wordt hierdoor sterker, voller en kwalitatiever collageenherstel.
 2. Omdat onze cellen zo actief worden, gaan ze ook nieuwe collageen actieveren.
 3. Er worden ook nieuwe bloedvaatjes aangemaakt, die zorgen voor extra zuurstof (voeding) aan de cellen. Gevolg: een jongere, vollere, strakkere en gezondere huid!
 4. De slappe huid gaat strakker worden. De tekenen van veroudering worden vertraagd en uitgesteld.

Voor vetreductie

Met Exilis wordt de energie voor vetreductie in de diepte van het weefsel afgegeven, waardoor er een sterke reactie komt van het vetweefsel. Clusters van vetcellen worden door de radio frequentie en ultrasoon opengebroken en afgevoerd. Vervelende vetophopingen die u met sporten en diëten onmogelijk weg krijgt, verdwijnen op deze manier snel en comfortabel!

Wat is het resultaat?

Al vanaf de eerste behandeling wordt de Collagen geactiveerd. En resultaten zijn meestal al goed zichtbaar na de tweede behandeling dankzij een natuurlijk proces van vetafbraak.

Gemiddeld zijn 4 a 6 behandelingen nodig, liefst met een tussenperiode van 2 a 4 x per maand.

De gehele behandeling is daardoor meestal in 1 maand klaar.

Na de kuur zal het resultaat nog gedurende 3 a 6 maanden toenemen (soms zelfs tot 12maanden), omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat.

Om dit te versterken adviseren we om tijdige onderhoudsbehandelingen te laten uitvoeren.

Voor wie is de behandeling?

De Exilis Elite behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden die er beter en jonger uit willen zien op een natuurlijke manier, zonder operatie. Ook voor versteviging van de kaaklijn, wangen, kraaienpootjes, verstrakken van de hals of het liften van de wenkbrauwen.

Zijn er neveneffecten?

De exilis Elite is perfect om in te plannen tijdens de werkdag omdat er geen grote neveneffecten zijn. U kunt onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het is een aangename behandeling en er is geen hersteltijd nodig. Het is een uiterst veilige behandeling.

Is de behandeling veilig?

Exilis is het enige apparaat dat én met hoge energie werkt én tegelijk extreem veilig is dankzij een drievoudig gepatenteerd systeem: Synchrone afgifte (SEETM) van radiofrequente en ultrasone energie zorgt voor een diepe, gelijkmatige warmteverspreiding.

De computergestuurde applicator meet 1.000 keren per seconde de weerstand van de huid (Impedance IntelligenceTM) en past voortdurend de warmte aan (EFCTM) waardoor de behandeling hoogst efficiënt, altijd veilig en uiterst comfortabel is.

Welke zones kunnen er behandeld worden?

De Exilis geeft uitmuntende resultaten bij:

 • Verslapping van gelaat en hals
 • Gelaatsrimpels
 • Hamsterwangetjes
 • Vervaagde gelaatscontouren
 • Kalkoenhals
 • Holle wangen
 • Uithollingen onder de ogen
 • Perkamentachtige huid van handen, hals en decolleté
 • Verslapte huid van armen, buik en benen
 • Plaatselijke vetopstapelingen
 • Dubbele kin
 • Cellulite

Voor- en nazorg instructies

Het is aan te raden om voor en na de behandeling goed te drinken om zo de resultaten te verbeteren. Na de behandeling kunt u direct weer uw dagelijks bezigheden voortzetten. Ook kunt u na de behandeling gebruik maken van Injectable, gezichtsbehandeling, peeling, en PMU-behandelingen.

De behandelingen kunnen tussen uw dagelijkse bezigheden worden ingepland; in de lunchpauze, na een koffiedate of voordat je gaat winkelen. Er is geen hersteltijd nodig!

Prijs per zone vanaf €99,-