Bij hijamacupping wordt een cup van glas of plastic op bepaalde plekken op de huid geplaatst. Vervolgens wordt de cup vacuüm getrokken, wat een zuigend effect heeft. Hierdoor wordt er een goede doorbloeding bereikt op die plekken en meridianen worden ontdaan van blokkades. Vervolgens wordt door middel van kleine, pijnloze prikjes ervoor gezorgd dat het bloed het lichaam verlaat. Hijamacupping kan het best preventief toegepast worden, zodat het lichaam haar natuurlijke balans kan behouden. Daarnaast is voorkomen natuurlijk beter dan behandelen.

Waarom hijamacupping?

Gedurende onze levensjaren neemt het aantal giftige afvalstoffen in ons lichaam toe. Dit komt niet alleen door wat wij eten en drinken, maar ook psychologische factoren zoals stress en geestelijke inspanning hebben een negatieve impact op onze lichaam. Als gevolg worden giftige stoffen aangemaakt en vastgehouden.

Het vrijlaten van het bloed door middel van hijamacupping zorgt ervoor dat het lichaam wordt ontdaan van deze giftige stoffen die zich naar mate het ouder worden steeds meer ophopen in het lichaam. Hierdoor worden klachten zoals migraine, rugklachten, hoge bloeddruk en astma verminderd en wordt de bloedsomloop bevordert. Ook als je last hebt van stress, slapeloosheid en depressie, kunt u baat hebben bij hijamacupping.

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen.

Tarieven

  • HIJAMACUPPING Therapie
  • 30,-
  • COSMETISCHE ACAPUNCTUUR Therapie
  • 40,-
  • COSMETISCHE ACAPUNCTUUR Aquafacial + Fruitzuurpeeling
  • 70,-