Een nieuwe innovatieve en tevens veilige methode voor non-invasieve medisch- en cosmetische huidbehandelingen dat geschikt is voor alle huidtypen en alle leeftijden is plasma lift. Met non-invasieve behandeling wordt bedoeld dat er niet gesneden hoeft te worden en dat er dus geen bloedingen of hechtingen aan te pas komen.

De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma dat ervoor zorgt dat kleine stukjes van de opperhuid verdampen. Door deze verdamping trekken de huidvezels samen en ontstaat er een lokaal krimpeffect wat zorgt voor een liftend effect en een strakkere huid. Dit gebeurt zonder dat er sprake is van direct contact met de huid. Ruim een half uur voor de behandeling wordt de huid oppervlakkig en plaatselijk verdoofd. Dit maakt de behandeling vrijwel pijnloos.

Plasma lift kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Het kan als alternatief dienen voor een chirurgische ooglidcorrectie en het verwijderen van overtollig huid. Daarnaast zorgt het van een liftend effect in zones zoals de kaaklijn, hals, mondhoeken en wenkbrauwen.

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen.

plasma lift [pb-city]