Specialiteiten

Hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur is een stof die van nature al veel in je lichaam voorkomt. Je vindt hyaluronzuur van nature terug in het bindweefsel, zenuwweefsel en in de huid. In de huid zorgt hyaluronzuur er bijvoorbeeld voor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft.

Plasmalift

Een nieuwe innovatieve en tevens veilige methode voor non-invasieve medisch- en cosmetische huidbehandelingen dat geschikt is voor alle huidtypen en alle leeftijden is plasma lift.

Peelings

Een peeling is een van de oudste huidverjongingstechnieken die tegenwoordig steeds vaker worden toegepast. Er zijn verschillende soorten peelings die variëren in sterkte en inhoud, van oppervlakkige peelings tot zeer diepe en van chemische tot kruidenpeelings.

Mesotherapie/collageen

Mesotherapie is een medische behandeling gericht op het bestrijden en voorkomen van zichtbare rimpels en huidveroudering. Ook is deze therapie zeer geschikt voor het verminderen van cellulitis en het verwijderen van vetophopingen.

Carbon laser peeling

Carbon Laser Peeling is een van de meest effectieve methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepe reiniging ingezet.

Tatoeage verwijderen

Bent u niet meer tevreden over uw tatoeage of is deze niet naar wens gezet? Wij van Estetica Clinic kunnen uw tatoeage verwijderen doormiddel van een laserbehandeling. Wij doen dit meestal met behulp van een YAG-laser.

Ultherapie hifu

HIFU is een nieuw techniek dat met ultrasoon geluid de huid kan liften en strakker maken. Het is een non-invasieve methode en er komt dus geen mesje aan te pas, u heeft dus geen last van littekens of hechtingen na de behandeling.

EMSCULPT (HIFEM)

Een behandeling waarmee je vet verbrandt en tegelijkertijd spiermassa opbouwt. De HIFEM is een van de meest effectieve behandeling voor het verkrijgen van een plattere en gespierde buik en strakkere billen. Ditzelfde geldt voor benen en armen.

PRX

Estetica biedt meerdere methoden om de huid zo lang mogelijk jong, fris en zuiver te houden zoals een behandeling met de revolutionaire No Needle Skin Booster, een chemische TCA peeling met een zeer korte hersteltijd!

VI Peel

Een VI Peel is een peeling die bestaat uit een aantal zuren die ervoor zorgen dat de productie van collageen en elastine een nieuwe impuls krijgen. Hierdoor worden uw huidskleur, huidstructuur en de helderheid van uw huid verbeterd.

Botox Argireline

Ouderdom en invloeden van buitenaf zoals voeding en klimaat hebben een negatief effect op de conditie van uw huid waaronder ook de collagene. Vrijwel niemand ontgaat eraan. Dit heeft tot gevolg dat er rimpels ontstaan.

Microneedling

Micro needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. Het is een zeer comfortabele behandeling waar weinig hersteltijd aan verbonden is.

RF radio frequentie

Radiofrequency behandeling is een behandeling waar door middel van RF-golven de huid wordt behandeld. Zonder een chirurgische ingreep krijgt het gezicht een face lift. Na de behandeling krijgt uw huid een stevige en jongere uitstraling.

Dermabrasie

Dermabrasie is een techniek die ervoor zorgt dat acné, littekens, pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar worden. Door middel van een speciaal apparaat worden de dode huidcellen op de bovenste huidlaag weg geschaafd.

Exilis Elite

De Exilis Elite is een revolutionair apparaat dat de collageenmatrix van je huid herstelt met behulp van radiofrequentie, waardoor je huid voller en strakker wordt. En dit zonder chirurgie of herstel periode.
De Exilis is een veilige en uiterst effectieve behandeling voor huidverjonging.