Ben je niet meer tevreden over je tatoeage of is deze niet naar wens gezet? Wij van Estetica Clinic kunnen je tatoeage verwijderen doormiddel van een laserbehandeling. Wij doen dit meestal met behulp van een YAG-laser. Deze laser laat in een fractie van een seconde de kleurpigmenten van de tatoeage in kleine deeltjes uiteenvallen. Het afweersysteem van het lichaam bestrijdt deze deeltjes en voert ze vervolgens af.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling is het nodig om het te behandelen gebied minimaal 4 weken niet bloot te stellen aan de zon, dit omdat de behandeling het meest effectief is op een lichte huid. Verder is het van belang om een dag van tevoren het te behandelen gebied te scheren.

De behandeling werkt als volgt; de huidtherapeut zal je huid desinfecteren en de laser afstellen op je huidtype. Vervolgens plaatst de behandelaar de laserkop net boven de inkt van de tatoeage, waarna deze pulsen zal geven. Het verwijderen van een tatoeage kan gevoelig en pijnlijk zijn. Na afloop koelen we de tatoeage en tot slot behandelen we de huid na met een speciale zalf en dekken we deze af.

Resultaat

Je tatoeage zal met elke behandeling vager worden, tot deze verdwenen is. De kans op een goed eindresultaat is groot en blijvend. Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een intakegesprek zal de huidtherapeut een schatting geven.

YAG- laser

Bij Estetica Clinic ben je aan het juiste adres voor verschillende behandelingen met de YAG-laser. Met de YAG-laser kan je veilig en effectief, zonder littekens tatoeages en pigmentvlekken verwijderen. De YAG-laser is op dit moment de technologie waar de beste resultaten mee geboekt kunnen worden. Wij van Estetica zijn dan ook trots dat wij deze techniek kunnen toepassen.

Hoe werkt de YAG-laser?

In een fractie van een seconde laat de gepulste laserstraal van de Qplus Q-switched YAG-laser de kleurpigmenten van de tatoeage in microscopische kleine deeltjes uiteenvallen. In de daaropvolgende 6 weken worden deze deeltjes door het immuunsysteem van het lichaam afgebroken of afgevoerd. De tatoeage wordt bij iedere behandeling iets lichter van kleur en zal uiteindelijk (bijna) volledig verdwijnen. Dit hangt af van hoe diep de tatoeage al in het lichaam zit en wat voor kleurpigmenten er gebruikt zijn. De laser heeft twee verschillende lenzen waarmee we nagenoeg alle kleuren kunnen verwijderen.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat nodig is  om je tatoeage te verwijderen is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst zijn de kleur van het pigment en de conditie van de huid belangrijk. Verder zijn ook de soort en hoeveelheid van de kleurstof en de tijd dat de tatoeage al in de huid zit van belang. Richtlijnen zijn dus moeilijk te geven, de frequentie van de behandelingen is afhankelijk van de snelheid waarmee de inkt verdwijnt.

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen.

Tarieven

  • TATTOO VERWIJDEREN Per 5 cm
  • 30,-