Een VI Peel is een peeling die bestaat uit een aantal zuren die ervoor zorgen dat de productie van collageen en elastine een nieuwe impuls krijgen. Hierdoor wordt de huidskleur, huidstructuur en de helderheid van je huid verbeterd. Zo krijg je minder last van zichtbare acne, rimpels of pigmentvlekken en krijgt u de jeugdige, stralende huid die je verdient!

Waarom een VI Peel?

Doordat er een kleine hoeveelheid salicylzuur en fenol in de peeling zitten, worden eventuele ontstekingen geremd. Ook is fenol een lichtelijk verdovend middel, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is.

VI Peels kunnen voor verschillende huidproblemen ingezet worden. Denk hierbij aan het vervagen van huidverkleuringen, verfijnen van poriƫn, verminderen van rimpels, zuiveren van de huid en het stimuleren van collageen- en elastineproductie.

Welke VI Peel past bij u?

Niet iedere huid is hetzelfde en vraagt om een andere behandeling. Daarom bestaat de VI Peel range uit vijf unieke behandelingen die zijn afgestemd op verschillende huidtypen en samenstellingen, zoals voor bijvoorbeeld huidveroudering, acne, pigmentstoornissen en eczeem.

  • VI Peel Regular: deze krachtige peel is speciaal ontwikkeld voor het verjongen van een verouderde huid.
  • VI Peel Precision: naast de basisformule wordt er een krachtig 25% concentraat toegevoegd, waardoor de verouderde huid hier veel baat aan heeft.
  • VI Peel Precision Plus: deze peel is speciaal geformuleerd om hardnekkige gelaatsmelasma en pigmentatie te behandelen.
  • VI Peel Purify: deze peeling is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid, zuivert en helpt bij actieve acne.
  • VI Peel Purify Precision Plus: deze peeling is gericht op vermindering van littekens en pigmentatie.

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen.