Mesotherapie is een medische behandeling gericht op het bestrijden en voorkomen van zichtbare rimpels en huidveroudering. Ook is deze therapie zeer geschikt voor het verminderen van cellulitis en het verwijderen van vetophopingen. Bij deze behandeling worden verschillende vitamines, mineralen en homeopathische middelen in de middelste huidlaag gespoten. Hierdoor wordt de aanmaak van de lichaamsstoffen collageen en elastine gestimuleerd en wordt het zichtbare proces van huidveroudering geremd.

Mesolipo

Mesolipo is met name geschikt voor het wegwerken van vetophopingen en het verminderen van cellulitis. Het vet wordt dan afgebroken en op natuurlijke manier via de nieren en lever uitgescheiden. Deze therapie kan op diverse plekken op het lichaam gebruikt worden, waaronder de onderkin, wangen, benen, buik, onder de bh band en bij de heupen. Met elke behandeling die u neemt worden de effecten steeds duidelijker, met na ongeveer 4 tot 6 weken een zichtbare verbetering van je contouren en spankracht. Bovendien is het gepatenteerd om gezichtsgebieden zoals de kin, kaak en wangen te behandelen. Vooral, deze losoplossing slaagt erin om een snelle, maar blijvende gezichtsrenovatie en echt afslanken effecten hebben. Mesolipo versnelt de lymfe circulatie en verwijdert overtollige vet uit het gezicht, en vermindert ook zwelling in de gebieden van het gezicht, dit zal u toelaten om het regeneratieve effect van de huid te zien. Daarnaast kan het ook worden gebruikt niet alleen voor een volledig gezicht, maar ook voor een hijs effect, zodat je er meer jeugdig uitziet. De Mesolipo verwijdert vet, waardoor het effect van een hijs op de wangen en de dubbele kin, begunstigen cellulaire regeneratie van de dermis en het verlaten van de huid glad en elastisch. Naast de vetverbranding en het oplossen van eigenschappen, dit product hydrateert de dermis en stimuleert het om meer collageen te produceren en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Na verloop van tijd zal dit een verfrisend en anti-aging effect hebben op de huid van het gezicht waardoor het fris en jeugdig is. Bovendien zal de behandeling van de huid verminderen en de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbeteren. Bij het uitvoeren van dit type behandeling moet er echter minstens een interval van een week tussen de therapieën bestaan.

De belangrijkste ingrediënten van Mesolipo zijn vitaminen, aminozuren en plantenextracten. Al deze ingrediënten hebben gemeen de mogelijkheid om alle vetten op te lossen.

Haaruitval

Ook wordt mesotherapie met regelmaat ingezet bij het verminderen van haaruitval. Wanneer je haargroei vermindert, komen er steeds minder haren bij terwijl je meer haren verliest.  Door middel van een injectie van mineralen, vitaminen en hyaluronzuur kan je je haar een nieuwe boost geven. Na een aantal behandelingen zie je dat de kwaliteit van je haar verbetert en dat het steeds sterker wordt. Mesotherapie is dus een goed alternatief voor een haartransplantatie.

Mesogun

Met behulp van de Mesogun wordt de cocktail van enzymen, vitaminen en mineralen met mini injecties gelijkmatig onder het huidoppervlak verdeeld. Verdoving is hierbij niet nodig. De mesogun is een erkend en veilig systeem voor het inbrengen van hyaluronzuur, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken en binnen de kortste keren kunt genieten van een prachtige huid.

Hyaluronzuur

Dit zuur is belangrijk voor het behouden van de elasticiteit van de huid. Het zorgt er namelijk voor dat vocht door de huid wordt vastgehouden. Deze lichaamsstof is dan ook een essentieel onderdeel van de mesotherapie en geeft uw huid een vernieuwde impuls.

Voor en na de behandeling

Voor de zichtbaarheid en het lange termijn effect van de behandeling is het in je voordeel om voorafgaand je behandeling vitamine C te nuttigen.

De eerste paar dagen na het opvullen van de lippen kunt u last hebben van blauwe plekken en zwelling in de lippen. De zwelling houdt vaak 2-3 dagen aan en een blauwe plek kunt u camoufleren. Een filler behandeling laat over het algemeen geen hinderlijke sporen na.

*Wij adviseren Arnica druppels gedurende 5  dagen voor de behandeling tegen blauwe plekken.*

Gouri

GOURI is de eerste vloeibare vorm van PCL (Polycaprolacton). Dit is een van de nieuwste behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert. GOURI verspreidt en regenereert op natuurlijke wijze collageen over het hele gezicht. Zo is GOURI ook als beste getest, wereldwijd.
Deze eigenschappen maken GOURI tot een goed verwerkend anti-verouderingsproduct:

1. GOURI verspreidt en regenereert op natuurlijke wijze collageen over het hele gezicht.
3. Eenvoudig in gebruik: GOURI heeft slechts 10 injectiepunten nodig voor het hele gezicht
4. Natuurlijke en duurzame verbeteringen. GOURI herstelt de de snelheid van de collageensynthese, die zal verminderen door huidveroudering. Het verjongt de huid waardoor deze jonger en gezonder wordt.

Hoe werkt Gouri?
Gouri is een vloeibare collageenstimulator die gelijkmatig in uw huid wordt geïnjecteerd. Veroudering leidt tot collageenverlies. GOURI is in staat tekenen van veroudering in het gezicht, zoals volumeverlies en verslapping van de contouren, aan te pakken, wat zorgt voor een onmiddellijk en langdurig gezichtsverstrakkingseffect.
De behandeling is beschikbaar voor op het gehele gezicht, of op de zone rondom de ogen.

Voor de beste resultaten, 3 sessies worden aanbevolen met 4 weken interval. Voor het beste resultaat, Breng na de 3 sessies nog 1 tot 2 behandelingen aan met een interval van 3-6 maanden, afhankelijk van de toestand van de patiënt.

ACTIE

  • MESO SKINBOOSTER TREATMENT 1ML
  • 120,-