Mesotherapie is een medische behandeling gericht op het bestrijden en voorkomen van zichtbare rimpels en huidveroudering. Ook is deze therapie zeer geschikt voor het verminderen van cellulitis en het verwijderen van vetophopingen. Bij deze behandeling worden verschillende vitamines, mineralen en homeopathische middelen in de middelste huidlaag gespoten. Hierdoor wordt de aanmaak van de lichaamsstoffen collageen en elastine gestimuleerd en wordt het zichtbare proces van huidveroudering geremd.

Lipolyse

Lipolyse is met name geschikt voor het wegwerken van vetophopingen en het verminderen van cellulitis. Het vet wordt dan afgebroken en op natuurlijke manier via de nieren en lever uitgescheiden. Deze therapie kan op diverse plekken op het lichaam gebruikt worden, waaronder de onderkin, wangen, benen, buik, onder de bh band en bij de heupen. Met elke behandeling die u neemt worden de effecten steeds duidelijker, met na ongeveer 4 tot 6 weken een zichtbare verbetering van je contouren en spankracht.

Haaruitval

Ook wordt mesotherapie met regelmaat ingezet bij het verminderen van haaruitval. Wanneer je haargroei vermindert, komen er steeds minder haren bij terwijl je meer haren verliest.  Door middel van een injectie van mineralen, vitaminen en hyaluronzuur kan je je haar een nieuwe boost geven. Na een aantal behandelingen zie je dat de kwaliteit van je haar verbetert en dat het steeds sterker wordt. Mesotherapie is dus een goed alternatief voor een haartransplantatie.

Mesogun

Met behulp van de Mesogun wordt de cocktail van enzymen, vitaminen en mineralen met mini injecties gelijkmatig onder het huidoppervlak verdeeld. Verdoving is hierbij niet nodig. De mesogun is een erkend en veilig systeem voor het inbrengen van hyaluronzuur, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken en binnen de kortste keren kunt genieten van een prachtige huid.

Hyaluronzuur

Dit zuur is belangrijk voor het behouden van de elasticiteit van de huid. Het zorgt er namelijk voor dat vocht door de huid wordt vastgehouden. Deze lichaamsstof is dan ook een essentieel onderdeel van de mesotherapie en geeft uw huid een vernieuwde impuls.

Voor en na de behandeling

Voor de zichtbaarheid en het lange termijn effect van de behandeling is het in je voordeel om voorafgaand je behandeling vitamine C te nuttigen.

De eerste paar dagen na het opvullen van de lippen kunt u last hebben van blauwe plekken en zwelling in de lippen. De zwelling houdt vaak 2-3 dagen aan en een blauwe plek kunt u camoufleren. Een filler behandeling laat over het algemeen geen hinderlijke sporen na.

*Wij adviseren Arnica druppels gedurende 5  dagen voor de behandeling tegen blauwe plekken.*

ACTIE

  • ACTIE SKINBOOSTER TREATMENT 1ML
  • 70,-
  • ACTIE MESO HAAR 1ML
  • 70,-
  • ACTIE MESO LIPO 1ML
  • 70,-
  • ACTIE MESO WALLEN 1ML
  • 70,-